Husk altid fri fragt ved køb over 399 kr. Bestil i dag inden kl. 16.30 og få din pakke allerede i morgen. Lige Nu !!! – Gratis fidget spinner med alle ordre i august

3D Printer

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Her udbyder vi et stort udvalg af 3D printere til eget hjemme brug

Løbende med teknologiens fremgang, er det i dag også blevet meget normalt med et sådan stykke teknologi i hjemmet. På denne hjemmeside tilbyder vi derfor også 3D printere til fordelagtige priser. Vi tilbyder færdigsamlede 3D printere, men også 3D printere som kommer i samlesæt, dette betyder at man selv samler den nylig leverede 3D printer. De færdigsamlede 3D printere er dyrere end samlesættet. Så hvis du bare gerne vil hurtig i gang med din nye 3D printer, så vælg med fordel den færdigsamlede, men hvis du er lidt af en handymand, der er teknisk anlagt, og gerne vil spare nogle penge, så kast dig ud i samlesættet. Alle vores 3D printere er af god kvalitet trods den billige pris. Dette betyder at, du meget nemt kan finde en 3D printer, som passer til netop dit behov.

Det er kun din fantasi der sætter grænser

Næsten alt kan printes med en 3D printer, så hvis du har en idé til noget spændende, så kan du printe det med din nylig indkøbte 3D printer. Det eneste du behøver til dette, er filament. Filament er materialet som 3D printeren bruger, til at skabe dine idéer, filament tilbydes også her på siden, i et væld farver.

*Bemærk at hvis du vælger 3D printer samlesættet, skal du have en hvis form for finesse for denne teknik, da hvis du får samlet den forkert, er der en risiko for at reklamationsretten forsvinder. Så overvej nøje samlesættet inden køb, ellers kan en 3D printer der allerede er samlet, opfylde netop dine behov.