Om GearExperten

Kender du følelsen af, at det er ganske uoverskueligt at finde rundt, når du er på udkig efter nyt udstyr til hjemmet? For hvor er alle de gode ting henne? Hvor skal du starte din søgen?

Der er nemlig efterhånden rigtig mange sjove, spændende og interessante webshops, som sælger masser af godt gear på nettet.

Men det gør det ind i mellem også både svært og ganske uoverskueligt, når man er på udkig efter nyt.

Hos GearExperten.dk samler vi en masse af det fede gear fra nettet på ét sted på en let og overskuelig måde. Derfor behøver du ikke besøge en masse forskellige webshops, når du skal finde noget nyt og spændende. Du kan nemlig nøjes med at kigge her på siden.

Hos GearExperten.dk præsenterer vi dig for en masse spændende produkter fra forskellige webshops. Kig dig omkring – der er nok at vælge mellem!

Se hovedkategorierne her:

Hos GearExperten.dk forsøger vi at samle så bredt et udvalg af godt gear, at du ikke behøver lede flere steder.

Men skulle det ske, at du savner noget i vores sortiment, så hører vi gerne fra dig – det kan jo være, at nogle af vores samarbejdspartenere tilbyder lige det, som du søger.

Masser af spændende produkter fra en række forskellige webshops.

Priser og produkter

Alle priser og produkter på GearExperten.dk opdateres automatisk med information modtaget fra de forskellige webshops.

Da det hele kører automatisk betyder det også, at der en gang i mellem kan forekomme fejl eller uoverensstemmelser (typisk på grund af tekniske udfordringer) mellem det du finder her på siden og det du kan se i de enkelte webshops.

Det er altid informationen i de respektive webshops, som er gældende. Alt info her på GearExperten.dk skal således udelukkende opfattes som vejledende.

GearExperten.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med uoverensstemmelser eller fejl mellem det anførte her på hjemmesiden og de faktisk gældende informationer hos de respektive webshops.

Levering og spørgsmål

Spørgsmål vedr. produkter, leveringstider, priser, lagerstatus osv. skal altid rettes direkte til de enkelte webshops.

GearExperten.dk er ikke i besiddelse af disse oplysninger og kan derfor ikke være behjælpelig med at besvare denne type spørgsmål.

Hjemmeside info