Skal du ud og investere i din første drone

Skal du ud og investere i din første drone

Går du med tankerne om, at investere i din allerførste drone, så har vi lavet denne guide, med hvad du skal tage højde for. Her er 5 ting du skal tage med i dine overvejelser, inden du køber din drone.

Tip #1 Skal det være en drone med kamera?

Mange er begyndt, at købe droner med kamera, da prisen netop er kommet så langt ned, at selv studerende kan have råd til en. Ikke nok med det, så er kameraerne blevet så gode i droner, at de kan filme i en rigtig god kvalitet, uden billederne bliver grumset. Fx er mange droner med kamera i dag indbygget HD kamera og endda også det der kaldes FPV.

Tip #2 Med indbygget FPV styring?

Ikke mange kender endnu til droner med FPV, men FPV som også står for First Person View og gør det muligt, at følg din drone med din smartphone. Det gør, at dronen kan bruges på en helt ny måde, som ikke mange andre droner kan. Oplevelsen er meget federe og giver det, at flyve med en drone, en helt ny og sjovere vinkel.

Tip #3 Hvad med batteriet?

Når du endelig skal investere i en god drone, skal du være obs på batteriet og hvor meget flyvetid batteriet har. En drone til ca. de 1000 kr. har ofte en flyvetid på ca. 8 til 12 minutter og skal det flyve meget længere, så skal du ofte lægge mindst 3000 kr. oven i prisen. Desuden virker måske 10 minutter flyvetid ikke af meget, men som utrænet drone flyver, er det faktisk en hel del. Ofte svært, som ny, at holde en drone i luften mange minutter af gangen, de første mange gange du flyver.

Tip #4 Det er din første drone, så køb ikke den dyreste

Det som menes med, at du ikke skal købe den dyreste drone, når du skal købe din første droner, er for din egen skyld. Selv om du passer på og gør dig umage, så er det meget normalt, at du kommer til, at ødelægge dine første par droner. For en drone er meget svært, at styre, ind til du lære det. Derfor køb en god og billig drone til, at starte med og købe en dyre en, i takt med, at du øver dig og bliver bedre.

Tip #5 Sæt dig ind i drone reglerne

Du må ikke bare flyve alle de steder det passer dig, med din nye drone, så tjek drone regler inden du begynder, at flyve rundt med din drone. Der kan nemt opstå en masse problemer, hvis du ikke kender de forskellige drone regler og kan ende i store bøder. Så sørg for, at du har læst dem igennem, inden du flyver med dronen, for reglerne er meget strenge, men der er stadig plads til, du kan lege med din drone. Ikke fordi, at ret mange har fået bøder for, at flyve med droner, men så du ikke bare kan flyve rundt over din nabos have eller på en strand fyldt med mennesker. Da mange droner har kamera, så er reglerne til for, at beskytte folk med, at blive filmet med deres vilje. Fx er det ikke fair, at nogle filmer en, mens de ligger og tager sol i deres egen have, fordi din drone har et kamera, flyver rundt over dem. Så reglerne er for, at sikre en form for trafikregler, bare for droner, så alle ikke bare gør hvad det passer dem. For gjorde de det, ville det nemt blive det vilde vesten, hvor alle gør som det passer dem og kun tænker på sig selv, og ingen andre end det.

Follow us on Facebook