De bedste VR apps der findes til iOs, Android og Windows Phone. Samlet guide over alle de VR apps vi anbefaler.

De bedste VR apps der findes til iOs, Android og Windows Phone. Samlet guide over alle de VR apps vi anbefaler.

Vi hos Gear eXperten.dk har siden vi åbnet fået en masse henvendelser om, hvilke vr apps vi anbefaler og, om der også findes vr app til Windows Phone. Derfor har vi sammensat denne guide, hvor vi anbefaler de bedste vr apps til de forskellige platforme.

Android vr apps – Her er dem vi anbefaler!

Når det netop gælder Android vr apps, så er der virkelig mange, men også stor forskel på de enkelte er. Netop Android vr app kan man ikke komme uden om Google Cardboard app´en. Det er Google egen Android vr app som er lavet i forbindelse med Google Cardboard vr brillen. Kan klart anbefales, at tjekke den ud. Find den her!

Den vr app Android vi stærtkt anbefaler, er fra Homido. De har en almindelige vr app Android og en 360 graders app. Forskellen på den almindelig vr app og en 360 graders vr app er, at du med 360 grader app´en kan kigge rundt med dine vr brille som selv, at være der. Klik her og se den almindelige vr app fra Homido og klik her for at se 360 graders vr app fra Homido.

Bedste iphone vr apps – Vores favoritter

lige som med Android er der en masse gode iPhone vr apps. Sammenligner man de forskellige vr apps mellem Android og iPhone, så er udvalget lige stort og lige gode. Vi anbefalede Google Cardboard app´en til Android og heldigvis findes den også til iPhone. Der er nærmest ingen forskel på hvad den ene kan frem for den anden kan (Android vs iPhone udgaven), men uanset hvad, er det en vr app vi klart vil anbefale. Find iPhone udgaven af Google Cardboard app her!

Selvfølgelig findes der også en iPhone vr app fra Homido. Både den almindelige og den 360 grader versionen. Kvaliteten er den samme som hos Andriod og du kan finde iPhone vr app fra Homido ved at du klikker her! Og 360 Homido appen her!

Så er vi kommet til Windows Phone vr apps

Windows Phone er en meget spændende platform, men desværre lider under ikke ret mange bruger dem, selv om Windows Phone er et godt styresystem. Desværre findes der ikke mange Windows Phone vr apps og flere af dem koster penge, hvor de hos iPhone og Android oftes er gratis. Den Windows Phone vr app vi vil anbefale først er den der hedder VR Mobile som du finder, hvis du klikker her! Okay vr app og kan sagtens bruges, men er ikke super brugervenlig, men fungere til det du skal bruge den til. Den anden Windows Phone vr app vi anbefaler hedder Video 360 og finder her! Med den app, kan du bruge 360 graders funktionen og se rundt, som du selv er til stede. Her til sidst, er den VR app til Windows Phone vi mest anbefaler, er den som hedder plainVR og du finder ved at du klikke her! Denne app har en masse geniale funktioner og meget brugervenlig og er gratis.

Hvad fandt vi frem til?

Nu har du fået et overblik over best vr app til de forskellige platforme. Vi har gennemgået bedste iPhone vr app og fundet flere rigtig gode og gratis vr apps.  Ud over det, har vi gennemgået bedste Android vr apps hvor det lige som med iPhone vr apps har et højt niveau og også er gratis. Til sidst, sluttede vi af med at gennemgå vr apps Windows Phone. De er ofte ikke lige så gode som til de andre styresystemer til smartphones, og koster ofte penge, men især en vr app Windows Phone kan vi anbefale. Den er gratis og kan varmt anbefales.

Follow us on Facebook