Find en billig studiebærbar til dig som er studerende

Når man skal starte på et studie, er det nødvendigt med en bærbar, hvor man kan skrive noter, lave diagrammer og meget andet. Hvis man ikke lige har mindst 8000 kr. til en MacBook, så kan man kigge på billigere alternativer. Hvis man udelukkende skal bruge en bærbar til sit studie, så kan man finde nogle rigtige billige bærbare. Man kan komme rigtig langt med en almindelig bærbar og Office pakken fra Microsoft.

Her er nogle ting, du skal tænke over, når du går på udkig efter en studiebærbar:

Tænk over størrelsen – En bærbar skal helst ikke være for stor og klodset, da den skal transporteres frem og tilbage fra skole hver dag. Du vil højst sandsynligt blive træt af en 17” tommer bærbar i længden, da den både er stor og vejer meget. Der er desuden mange skoletasker, der ikke har plads til en 17” bærbar. Dog skal man også passe på med bærbare på 12” tommer eller derunder. Køber man en for lille bærbar, så vil det være svært at holde fokus på den lille skærm og ramme de rigtige taster på tastaturet. Som udgangspunkt vil jeg anbefale en bærbar på 13”-15,6”.

Batterilevetid – Når man skal købe en studiebærbar, er det utrolig vigtig at være opmærksom på batterilevetiden. I længden vil du blive rigtig træt af hele tiden at skulle sidde i nærheden af en stikkontakt, så kig efter en bærbar med lang batterilevetid.

HDMI-adgang – Det er en stor fordel, hvis man køber en bærbar med HDMI-adgang. På de fleste studier vil det oftest være nødvendigt at tilkoble et HDMI-stik, når man skal fremlægge sit PowerPoint eller vise en reklamefilm fra sin bærbar.

Lavt støjniveau – Selvom der er sket meget indenfor teknologien de seneste år, er der stadig mange bærbare, der har et højt støjniveau. Hvis man skal holde koncentrationen sidst på dagen, er det forstyrrende med en larmende computer. Ikke nok med at en støjende bærbar kan forstyrre dig, så kan det også være forstyrrende overfor dine medstuderende.

Til studiebrug kan jeg anbefale en Lenovo bærbar med 14” skærm. Lenovo bærbare er formidable til studiebrug og koster kun i omegnen af 4000 kr.

Vil du spille lidt på din studiebærbar, så overvej et par All In One VR briller. Med dem, skal du ikke bruge en hardcore gamer computer for, at bruge dem, men blot en standart studiebærbar.

Som studerende i dag, kan du ikke undvære en computer og det er essentielt, for at kunne tage en uddannelse i dagens Danmark. Da du som studerende heller ikke har en frygtelig masse penge, at gøre med, er det vigtigt, du finder en, hvor du får mest, for dine penge. Er du i forvejen ikke særlig computer kyndig, men mere bare ved hvordan du går på nettet, tjekker Facebook og bruger Word, kan det være særdeles svært, at vide om det er den ene eller anden slags studiebærbar du skal bruge dine penge på. Her er rådet, at sætte dig godt og grundig ind i hvad dine behov er og finde en, i det prisleje, du maks vil betale. Desuden, så undersøg nettet godt og grundigt efter hvor du får absolut mest for dine penge og kan du vente med, at købe din studiebærbar til der er et godt tilbud, så gør endelig det. Hvis du fx kender en, som kan hjælpe dig med, at finde den helt rette studiebærbar, så er det alt, at foretrække og kan gå hen og vise sig, at være guld værd. For det er træls, at ende med, at købe en studiebærbar, der slet ikke, kan leve op til, det du skal bruge den til i dit studie.

Follow us on Facebook