Gennem det seneste år er vr briller blev voldsomt populære. Måden de bruges på er ved hjælp af sin smartphone. Nu er vr brillerne blevet videreudviklet og nu kan du købe all in one vr briller.  Altså en vr brille hvor du ikke skal bruge en smartphone, men hvor vr brillen har indbygget en computer. Dermed bliver oplevelsen bedre og overflødiggøre, brugen af din smartphone. For med all in one vr briller, downloader du apps direkte til din vr brille, takket været den indbygget computer.

Lækker billede oplevelse i høj kvalitet

Fx med de nye all in one vr briller er billede kvaliteten helt i top. Fås fx med 720 p og 1080 p opløsning. Dermed går du ikke med på noget med all in one vr briller, men kun op i en meget større.

All in one vr briller gør vr spil og film til noget helt andet

Har du prøvet almindelig vr briller hvor du skal bruge din smartphone, så kender du alt til vr spil og vr film. Med de nye all in one vr briller er almindelig vr briller kedelige sammenlignet med dem. Især takket været den indbygget computer i selve vr brillen. For med indbygget computer, gør det mulighederne større og gør den langt mere brugervenlig og ikke mindst funktionel.

Skal all in one vr briller bruge specielle apps?

Gearexperten.dk all in one vr briller køre på Google Android styresystem, hvilket betyder at alle apps til Android smartphones og tablets kan downloades til vores all in one vr brille. På den måde får du fuld adgang til all de vr apps du er vant til, når du bruger traditionelle vr briller hvor du bruger din smartphone i vr brillen.