Bedste Android vr spil

BattleZ VR er et zombie spil hvor verden er invaderet af zombie og din opgave er, at skyde dem alle og befri verden. Super fedt gratis  vr spil. Kan downloades her.

Need For Jump er ikke bare et sjovt vr spil, men et af de eneste vr spil hvor du kan spille som multi Player. Altså spille sammen med dine venner. Handler om du er i en bane hvor du skal samle point og den som samler flest point vinder. Desuden virker dette vr spil sammen med din smartphone gyrometer. Det vil sige du der rundt i spillet ved at kigge rundt,  din smartphone og vr brille kan føle hvad du gør. Need For Jump er gratis og kan downloades her.

Bedste iOS vr spil

Romans From Mars er et super fedt vr spil til iOS. Spillet går ud på du er en romersk soldat der skal forhindre Rom i at blive invaderet. Du er dog ikke en normal romers soldat for du er en romersk soldat fra Mars. Romans From Mars er gratis og kan downloades her.

Roller Coaster VR er nok et af de aller sjoveste vr spil.  Handler i bund og grund om at du køre i rutsjebaner som du kender fra forlystelsesparker. Kan måske lyde kedelig, men når du ser det i vr, er det som at være der i virkeligheden.  Roller Coaster Vr er gratis og kan downloades her.

Bedste Windows Phone vr spil

InMind er et vr spil til Windows Phone du må bare prøve.  Spillet går ud på at du skal udslette virus som er ved at overtage hjernen, inden det er for sent . Et ret sjovt skyde spil. InMind er gratis og kan downloades her.

Froggy VR er et vr spil til Windows Phone du heller ikke må gå glip af. Her skal du hjælpe frøen Froggie med at finde hjem og bekæmpe dens fjender på vejen der til. Froggy VR er gratis og kan downloades her.