Kategorier

Information

Producenter

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Popular posts

GEAREXPERTEN HANDELSBETINGELSER

 

Generelle oplysninger

SH Solutions IVS

GeareXperten.dk

CVR-nr. 35824928

Adresse: Degnevangen 11a, 7700 Thisted.

kundeservice@gearexperten.dk

+45) 71 99 26 52

 

HANDELSBETINGELSER

 Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Gear eXperten.dk. medmindre andet udtrykkeligt og skriftlig er aftalt mellem kunden og Gear eXperten.dk.

 

1.0 – Priser

Alle priser opgivet på GeareXperten.dk er i danske kroner og inklusiv 25% moms.

.2.0 – Bestilling

Den primære bestillings metode hos GeareXperten.dk er ved brug af webshoppen. Det er dog også muligt at bestille telefonisk eller over e-mail, dette gør det muligt for kunder som foretrækker at benytte en bankoverførsel, at handle med GeareXperten.dk. *Bemærk at betaling via. en bankoverførsel kan forlænge ekspeditions samt leveringstiden. Betaling via bakoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

3.0 – Betaling

Hos GeareXperten.dk er det muligt at betale med flere kreditkort såsom: Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit, VisaDankort m.fl. Dette kan du gøre ved hjælp af vores betalingsmodul som er en sikker betalingsgate, som bruger Secure Sockets Layer (SSL), hvilket er enkrypterer data. Der tages ingen Kortgebyrer når du handler hos GeareXperten

*Det er ikke nødvendigt at oprette en konto for at bruge vores betalings moduler, vælg blot at betale med dit kreditkort, hvor du kan betale sikkert. Det er også muligt at betale via. en bankoverførsel ved aftale med GeareXperten.dk, dette kan du gøre ved at kontakte os. Ved betaling via bankoverførsel er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden.

Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her: www.ViaBill.com/kredit

ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål. For yderligere information om ViaBill besøg www.ViaBill.com. Her kan du også læse mere om ViaBills beskyttelse af personoplysninger.

3.1 – Debitering af kort

Når du placerer en ordre hos GeareXperten.dk, kan det forventes af dit betalingskort debiteres når pakken afsendes. Du vil få en e-mail, når pakken er afsendt.

4.0 – Fragt og levering

Når du handler hos GeareXperten.dk, er fragtprisen 28 kr. ved levering i pakkeshop og 38 kr. ved levering som hjemmelevering, ved køb under 399 kr. Ved køb over 399 kr. er der fri fragt til pakkeshop og 38 kr. ved levering som hjemmelevering.

Vi bruger PostNord til, at levere vores produkter til kunder hos GeareXperten.dk. Det er også muligt, at bestille hos GeareXperten.dk uden en dansk leveringsadresse, dog benyttes DHL som leverings partner og mod et fragt gebyr til det pågældende land.

 4.1 – Leveringstider

Hvis du som kunde hos GeareXperten.dk betaler inden klokken 16:30, vil vi sende pakken samme dag. Dette gør at du vil højst sandsynligt modtage pakken inden for 1 – 2 hverdage. Hvis du oplever en lang leveringstid uden modtagelse af varen, så kontakt kundeservice.

5.0 – Returret (fortrydelsesret)

Hos GeareXperten.dk får du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kundeservice@gearexperten.dk eller ringe på 71 99 26 52 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.:100.

Hvis du fortryder købet, skal du vedlægge dit ordrenummer samt markere, at dette er en returnering, uden dette kan vi hos Gear eXperten.dk ikke vide om dette er en retursag eller reklamationssag.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

GeareXperten.dk

Degenevangen 11a, 7700 Thisted

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.Mod forudgående aftale

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

6.0 – Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter at manglen er opdaget anses reklamationen altid for værende rettidig. Hvis du benytter reklamationsretten, skal du desuden vedlægge dit ordrenummer samt markere, at dette er en reklamationssag, uden dette kan vi hos Gear eXperten.dk ikke vide om dette er en retursag eller reklamationssag. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Degnevangen 11a, 7700 Thisted.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

6.1 Reklamation på varer, som ikke indeholder mangler

Ved modtagelse af produkter som er angivet som mangelfulde, men som ikke indeholder mangler, eller er benyttet forkert jfr. mangelvare beskrivelsen, vil varen blive returneret til kunden.

 

7.0 – Fortrolighedspolitik

GeareXperten.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

(Indsæt hvilke oplysninger, der eventuelt yderligere indsamles.)

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

De oplysninger der videregives: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse til Post Danmark og GLS

Personoplysningerne registreres hos SH Solutions IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på GeareXperten.dk er Stig Haaning.

Som registreret hos SH Solutions IVS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kundeservice@gearexperten.dk

 

8.0 – Tvist

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Salg/Support enden via tel. +45) 71 99 26 52 eller på e-mail. kundeservice@gearexperten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 Handelsbetingelserne er senest opdateret 27-03-2017

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 Link til : standardfortrydelsesformularen eller kopier nedenstående

Til:

GeareXperten.dk

Degnevangen 11a

7700 Thisted

kundeservice@gearexperten.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Follow us on Facebook