Vandslanger og sprinklere

Information

Producenter

Sete varer

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Popular posts

Water Bullet Cannon Højtryksrenser

D2510105

Ny vare

Køb Water Bullet Cannon Højtryksrenser til den bedste pris. Højtryksrenser til at rengøre biler, vinduer og andet haveudstyr med, til at vande planter osv. Når du sætter Water Bullet Cannon Høj...

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

124 kr inkl. moms

Yderligere information

Køb Water Bullet Cannon Højtryksrenser til den bedste prisHøjtryksrenser til at rengøre biler, vinduer og andet haveudstyr med, til at vande planter osv. Når du sætter Water Bullet Cannon Højtryksrenseren til din haveslange, bliver den en højtryksrenser til effektivt at vaske med. Tilføj dit eget rengøringsmiddel eller sæbe i beholderen. Takket være det roterende mundstykke har denne teleskoprenser otte forskellige sprayindstillinger. Hvis du er på udkig efter et slangemundstykke med adskillige funktioner til at vande og rengøre dit hus med, så er Water Bullet Cannon den bedste løsning. Den fungerer bedst med tungere slanger end med spiralslanger og kræver ikke elektricitet eller en motor.
Water Bullet Canon er udstyret med 8 funktioner: højtryksvandstråle, præcisionsstråle, støvregnseffekt, regneffekt, vinkelspray, vandret spray, lodret spray og fugter. 40,5 cm lang.

17 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook