Bøjler og frakkeknager

Information

Producenter

Sete varer

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Popular posts

Pladsbesparende Multibøjle (8 Dele)

D4010147

Ny vare

Køb Pladsbesparende Multibøjle (8 Dele) til engrospriser. Den pladsbesparende multibøjle er designet til at spare plads i din garderobe. Den pladsbesparende multibøjle er et intelligent...

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

86 kr inkl. moms

Yderligere information

Køb Pladsbesparende Multibøjle (8 Dele) til engrospriser. Den pladsbesparende multibøjle er designet til at spare plads i din garderobe. Den pladsbesparende multibøjle er et intelligent pladsoptimeringssystem. Den pladsbesparende multibøjle indeholder adskillige kroge i én bøjle. Du kan hænge op til 5 almindelige bøjler på hver pladsbesparende multibøjle. Du vil spare plads med den pladsbesparende multibøjle.

Med den pladsbesparende multibøjle kan du hænge 10 bøjler op, hvor der normalt kun var plads til tre. Dit tøj vil forblive rent, organiseret og rynkefrit. Du skal ikke være bekymret for vægten! Den pladsbesparende multibøjle er lavet af modstandsdygtigt plastik (polymerer). Den pladsbesparende multibøjle er en nem, bekvem og billig løsning at spare plads på. Med den pladsbesparende multibøjle sparer du plads og får mest muligt ud af din garderobe.

Egenskaber:

  • Farve: Hvid
  • Længde: 23 cm
  • Sættet inkluderer 8 dele af den pladsbesparende multibøjle

www.savespacehanger.com

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook