Andre rengøringsmidler

Information

Producenter

Sete varer

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Popular posts

Handske af Mikrofibre (2 Dele)

Ny vare

Køb Handske af Mikrofibre (2 dele) til den bedste pris. Handsken af Mikrofibre er den perfekte ledsager, når du gør rent. Du kan anvende Handsken af Mikrofibre til at rengøre enhver overflade i...

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

163 kr inkl. moms

Yderligere information

Køb Handske af Mikrofibre (2 dele) til den bedste pris. Handsken af Mikrofibre er den perfekte ledsager, når du gør rent. Du kan anvende Handsken af Mikrofibre til at rengøre enhver overflade i din bil eller dit hjem. Handsken af Mikrofibre anvender ikke kemikalier. Du har kun brug for vand for at gøre rent med Handsken af Mikrofibre. Handsken af Mikrofibre er lavet af materiale, der tiltrækker støv gennem statisk elektricitet, så det ikke falder til jorden igen. Handsken af Mikrofibre har høj sugeevne takket være mikrofibrene. Handsken af Mikrofibre gør rent, som var det magi. Handsken af Mikrofibre rengører og desinficerer på én gang for at fjerne bakterier. Du sparer tid med Handsken af Mikrofibre, da den gør rent hurtigt og effektivt.

Handsken af Mikrofibre kan gøre rent på ujævne overflader såsom computer tastaturet uden problemer. Med en almindelig handske ville du ikke kunne nå ud i alle hjørnerne! Handsken af Mikrofibre efterlader dine vinduer fulstændig rene ved blot ét strøg. Dine møbler vil også blive fulstændig rene takket være Handsken af Mikrofibre, der rengører i dyben og når ud i selv de snævreste hjørner. Handsken af Mikrofibre er desuden fremragende til at rengøre din bil. Du vil få fantastiske resultater både indvendigt og udvendigt på bilen (instrumentbrættet, forruden...). Tag imod dette tilbud og køb Handsken af Mikrofibre nu til den bedste pris!

 

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook