Hjem Ideer

Information

Producenter

Sete varer

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Popular posts

Like Magic Cleaner Mini Magnetisk Glaspudser

D3535125

Ny vare

Køb Like Magic Cleaner Mini Magnetisk Glaspudser til den bedste pris. Den innovative og overraskende Like Magic Cleaner mini magnetiske glaspudser er udstyret med et dobbelt pudsesystem for at...

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

86 kr inkl. moms

Yderligere information

Køb Like Magic Cleaner Mini Magnetisk Glaspudser til den bedste pris. Den innovative og overraskende Like Magic Cleaner mini magnetiske glaspudser er udstyret med et dobbelt pudsesystem for at fjerne snavs fra glasset:svampen sæbes ind og rengører, og gummibladet tørrer og dræner. Takket være dens to kraftige magneter holdes de to rengøringsenheder sammen gennem glasset. På denne måde kan du rengøre vinduerne på sædvanlig vis på indersiden, mens den anden rengøringsdel rengører ydersiden af glasset uden risiko for, at den vil falde af. Der følger desuden en ledning med denne praktiske glaspudser som et ekstra sikkerhedselement. Like Magic Cleaner Mini magnetisk glaspudser er specialdesignet til at pudse mindre vinduer og glas og når ind i snævre hjørner og overflader. Like Magic Cleaner Mini magnetisk glaspudser er nem at anvende, er original og meget effektiv - et must til dit hjem.

Like Magic Cleaner Mini magnetisk glaspudser giver muligvis ikke et optimalt resultat ved nogle vinduer med dobbeltglas.

Størrelse af pudsegummiet:: 11,5 cm

Der følger en ledning med som et ekstra sikkerhedselement. 

www.likemagiccleaner.com 

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook