Hjem Ideer

Information

Producenter

Sete varer

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Popular posts

Magneto Mesh Magnetisk Flueforhæng

Ny vare

Det fantastiske Magneto Mesh magnetisk flueforhæng er den bedste måde at nyde den friske luft på uden irriterende insekter! Dette dørforhæng mod fluer er meget nemt at hænge op og anvende. Magn...

Flere detaljer

127 kr inkl. moms

Yderligere information

Det fantastiske Magneto Mesh magnetisk flueforhæng er den bedste måde at nyde den friske luft på uden irriterende insekter! Dette dørforhæng mod fluer er meget nemt at hænge op og anvende. Magneto Mesh har en central åbning og er blevet designet i let meshstof, som forhindrer insekter i at komme ind (fluer, myg, hvepse ...), mens lyset stadig trænger igennem. Dette magnetiske flueforhæng er meget nemt for både menneske og kæledyr at gå igennem takket være den hurtige åbning og automatiske magnetiske lukning (med indbyggede magneter i kanterne). Det er ideelt til alle slags huse og lejligheder, især huse med have, tæt på stranden eller på landet.

Magneto Mesh er perfekt til havedøre, skydedøre, fordøre, bagdøre, altandøre, telte osv., da det nemt kan tilpasses forskellige højder, bredder og typer af døre. Det kan nemt fjernes og hænges op ved en anden dør.

Mål for hvert ophængspanel: højde ca. 209 cm x bredde 49,5 cm

Magneto Mesh-pakken indeholder:

  • 2 forhængspaneler med 9 magneter hver
  • 12 stropper til fastgørelse (beskadiger ikke dørkarmen)
  • 21 stifter (valgfrit til forstærkning af ophænget)

www.magnetomesh.com

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook