Husk altid fri fragt ved køb over 399 kr. Bestil i dag inden kl. 16.30 og få din pakke allerede i morgen. Lige Nu !!! – Gratis fidget spinner med alle ordre i august

Shoulder GoPro/action kamera mount

Flere visninger

Shoulder GoPro/action kamera mount

Lagerstatus: På Lager 1 Dags levering

Pris: 169,00 kr

Special Price 129,00 kr

Med en Shoulder GoPro/action kamera mount er den ideel til alt sport. Isæt anvendelig til klatring, cykling, snowboarding og meget andet. Skulder mount er elastisk og justerbart, så det kan anvendes af enhver. Med dette mount, er det kun fantasien der sætter grænser. Passer til alle GoPro og action kamera. Har et brystmål på op til 102 cm og længden af skulderremmen er 59 cm.


Passer til alle action kamera og monteres via den medfølgende skrue, som følger med alle action kamera, som standart udstyr.

Detaljer

Med en Shoulder GoPro/action kamera mount er den ideel til alt sport. Isæt anvendelig til klatring, cykling, snowboarding og meget andet. Skulder mount er elastisk og justerbart, så det kan anvendes af enhver. Med dette mount, er det kun fantasien der sætter grænser. Passer til alle GoPro og action kamera.

Passer til alle action kamera og monteres via den medfølgende skrue, som følger med alle action kamera, som standart udstyr.

 

Yderligere information

Manufacturer Eken
Barcode 0730957271627

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Shoulder GoPro/action kamera mount

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality
Rating
Price
Value

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.