Husk altid fri fragt ved køb over 399 kr. Bestil i dag inden kl. 16.30 og få din pakke allerede i morgen. Lige Nu !!! - Sommer Rabat: SPAR 10 % rabat på alt, undtagen Goal Zero og Smart Home. Rabatten fratrækkes automatisk på betalingssiden.

Fidgets Spinner

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

Nu kan du endelig købe de meget populære Fidget Spinners hos GeareXperten!

Fidget Spinners er en gadget der er blevet utrolig populær i hele verden. En Fidget Spinner kan både som legetøj, og er blevet meget populær blandt skolebørn. Dog er der en diskussion omkring disse Fidget Spinners, da man mener, at de kan afhjælpe folk med for eksempel ADHD, autisme og angst. Det skulle virke at folk med disse problemer bliver stimuleret, når de sidder med en Fidget Spinner, og koncentrere sig om denne.

Fidget Spinner vs. Fidget Cubes

Her hos GeareXperten har vi et stort udvalg af Fidget Spinners, men vi har også et udvalg af Fidget Cubes. Forskellen mellem Fidget Spinners og Fidget Cubes ligger i deres funktion. En Fidget Spinner er en lille genstand som snurre rundt, og herigennem får brugeren en lille smagsprøve på det man kalder gyroeffekten. En Fidget Cube er en lille firkant med diverse klikfunktioner. En Fidget Cube er en anden måde at styre sin rastløse fingre ved at stimulere dem.