Husk altid fri fragt ved køb over 399 kr. Bestil i dag inden kl. 16.30 og få din pakke allerede i morgen. Lige Nu !!! - Sommer Rabat: SPAR 10 % rabat på alt, undtagen Goal Zero og Smart Home. Rabatten fratrækkes automatisk på betalingssiden.

Luftsofa

Luftsofa

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

GeareXpertens nye mega trend, den populære luftsofa (Laybag)

Den nye trend luftsofa er blevet et meget populært tilbehør til sommer festerne og festivalerne. Skal man på en afslappende sommerferie, vil denne luftsofa være det perfekte tilbehør til dig. En luftsofa kan bruges mange forskellige steder, stranden, campingpladsen, festivalpladsen og selv bare en dag i haven.

En luftsofa bliver selvfølgelig fyldt med luft, og dette gøres på bare 30 sekunder, derefter kan den tømmes hurtigt, og nemt pakkes ned igen. I sin nedpakkede form, fylder luftsofaen Laybag ikke særlig meget, og dette gør netop den god på farten, hvis man hurtigt skal ned og mødes med vennerne på stranden. Den kan endda flyde på vandet! Kvaliteten her er i top, der er plads til, tre mennesker siddende på den. 

Køb din helt egen Laybag luftsofa i dag! Vi GeareXperten tilbyder den i fem forskellige farver blå, grøn, sort, gul og pink