Sportskameraer 26 varer

pr. side
Viser 1 - 20 af 26
Viser 1 - 20 af 26
Sportskameraer

Med et action kamera går du aldrig galt i byen 

Action kamera er for alle, uanset om du elsker surfing, MTB, snowboarding eller andre typer udesport. Desuden er action kameraer blevet så billige gennem årene, at prisen ikke længere er et problem og kan afholde dig for, at købe det. Hos GeareXperten sælger vi action kamera fra mærket Eken. Mær...

Med et action kamera går du aldrig galt i byen 

Action kamera er for alle, uanset om du elsker surfing, MTB, snowboarding eller andre typer udesport. Desuden er action kameraer blevet så billige gennem årene, at prisen ikke længere er et problem og kan afholde dig for, at købe det. Hos GeareXperten sælger vi action kamera fra mærket Eken. Mærket Eken står for en god kvalitet, robuste kameraer og meget værdi for dine penge. Desuden sælger vi Eken action kameraerne til Danmarks absolut bedste pris og du får endda altid gratis fragt og dag til dag levering. Så vi går vi heller ikke på kompromis med service og kvaliteten, selv om prisen er lav. 

Skal du selv ud og investere i et action camera? 

Et action camera er perfekt, hvis du ønsker, at optage film når du surfer eller er ude cykle på din MTB. Desuden fås der flere mounts, så du kan montere dit action camera på din hjelm, bryst eller hånden. Det giver en helt anden vinkel , at udnytte dit action camera på, som du ikke kan ved hjælp af almindelige kameraer og smartphones. Vores action cameraer kan desuden optage i 4K og med Ultra HD, så du er sikret den bedste opløsning og ikke mindst billedekvalitet 

Ved du hvilket action cam du skal vælge? 

Har du ikke endnu besluttet dig for, hvilket slags action cam du skal vælge, er du altid velkommen til, at kontakte os. Vi sidder altid klar på telefon, chat og email, så du kan få rådgivning og hjælp du har behov for. Vi kender selv, til alle vores action cam og kan altid guide dig til, at finde det action cam der passer bedst til dig. Det bedste er, at vælge det rigtige action cam første gang, så du ikke få købt et, som ikke kan det, du ønsker og ikke lever op til dine forventninger og krav.  

Udviklingen indenfor actioncam er spændende 

Der sker hele tiden en udvikling når det gælder actioncamDesuden er priserne presset helt i bund og du får hele tiden mere og mere, for de samme penge. Da det første actioncam fra GoPro kom, kostede det, en hel del penge, men selv et nyt actioncam fra GoPro er slet ikke så dyrt længere, som det var før i tiden. Kvaliteten er gået op, fx får de bedre og bedre opløsning, bedre batterier og de er mere robust end nogensinde. 

Hvad forventer du dit actionkamera skal kunne? 

Alle har forskellige forventninger til hvad deres actionkamera skal kunne. For nogen er det bare nok med, at den er lille, andre vil have en høj batteritid, mens andre vil kunne optage i 4K. Derfor er der forskellige behov hvad angår actionkameraer. Her er det, vi går ind og hjælper. Du kan altid kontakte os og få den hjælp og support, du måtte have behov for. Vi bruger selv vores egne actionkameraer og kender dem som vores egen bukselomme og kan hjælpe dig til, det bedste actionkamera til dig. Også, så du ikke ender med, at bruge en formue på et actionkamera, hvor du får alle mulige funktioner, du slet ikke skal bruge. 

Vi anbefaler, at du kigget på et 4k action kamera 

Skal du have et godt og brugbart action kamera, anbefaler vi et 4k action kamera. Får du en suveræn billedekvalitet og kan optage film, hvor du får alle detaljer med, ned i de mindste detaljer. Desuden er det også, en af de bedste opløsninger du PT kan købe og du får med et moderne 4k action kamera, et virkelig godt kamera, for pengene. De er heller ikke ret dyre mere og har en pris, hvor alle kan være med. 

Ønsker du et 360 action kamera med muligheder for unikke optagelser? 

Som noget helt nyt, er der kommet 360 action kamera, hvor du kan optage 360 film, lige som du helt sikker kender fra Google Street View. Den type kamera, er et af det mest moderne action kamera du kan finde. Vi sælger 360 action kamera til de absolut bedste priser, du overhoved kan finde dem til i Danmark. Du får de absolut fedeste og bedste film, med dit eget 360 action kamera og kan afspille filmen bag efter, på måder, mange ikke troede var muligt. 

De nye 360 action camera finder mere og mere indpas 

Flere går over til et 360 action camera i stedet for de traditionelle action kamera. Da priserne på et nyt 360 action camera allerede er, helt i bund, gør det, det, attraktivt at skifte. 360 film er også meget federe at se, end de traditionelle film, du kan optage med, et almindeligt action kamera. Desuden får du en hel masse ekstra detaljer med, du ikke normalt ikke får. De er helt sikkert en oplevelse værd og noget du skal opleve, hvis du bruger et action kamera allerede. 

Hvordan er det lige et action camera 360 virker? 

Har du endnu ikke forstået hvordan en film fra et action camera 360 virker, så gå ind på YouTube og søg efter 360 film. Så kan du finde et væld af 360 film optaget med et action camera 360. Så kan du for alvor se, hvordan de nye 360 film er og fungere. De er en meget anderledes, men også utrolig spændende måde, at opleve en film på, som ikke var muligt for bare nogle ganske få år siden.  

Mere

Follow us on Facebook